Allt slutar alltid i ingenting.




Härlig dag..

När två utav de människor som betyder mest ger upp om mig känns det mesta rätt meningslöst. Det ena känns värre än det andra.

Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Vad är grejen med att komma på saker i efterhand? Komma på vad man vill ha när man inte har det lika lätt längre, komma på hur man känner när någon annan inte känner likadant, komma på hur det är när man absolut inte vill det. Ständigt denna kamp mot tiden och dessa försök att fatta ett beslut.
När "jag ger dig den tid du behöver" tydligen inte betyder vad den säger får jag ångest över allt. När man säger något men agerar på ett helt annat sätt, när man försöker men det inte räcker till.

Jag har nog varit vilsen, tappat bort mig själv någonstans. På vägen till "lycka" försvann nog en del utav mig.

Nu vet jag vad jag vill och vad jag uppenbarligen inte får.

The silence

Jag sitter hemma hos min fina vän Agnes nu och har precis tagit en paus från allt som kallas plugg. Vi bestämde oss för att ta det lugnt och göra lite nytta ikväll och således vara mycket piggare än grabbarna på sjön imorgonbitti. 07.30 står vi redo för avfärd. Känns lite tungt.

Min kropp känner att det är fredag och det rycker lite (läs mycket) i mina äventyrsnerver. Men när min kropp sagt emot är det nog bäst att jag anstränger hjärnan ikväll istället. Vi har det mysigt här ändå. Plus att jag kommer vara väl förberedd inför matteprovet på måndag istället. Känns bra.

Min kropp skriker efter din närhet nu.

It aint easy

12 timmar utan snus och jag har ätit mer än vad jag gjort sammanlagt de senaste fem dagarna, stampat så hårt i golvet att det tog smärtan en timme att försvinna och varit allmänt grinig mot dem som varit i min närhet.

Nu ska jag ta en till glass i hopp om lite koncentration så att jag kan plugga.

Them and us

Jag vaknade imorse och insåg hur fruktansvärt rädd jag är för att bli jämförd. Det är väl så det kommer bli?

Det kommer kännas tufft.

He rocks on the dancefloor

Jag har haft en mycket bra födelsedagshelg. På fredagen bjöd mina vänner på tacos och sedan lite fest. Hemskt trevligt trots att jag åkte rätt tidigt. Allt för att slippa bli röd om kinderna när dem sjunger för mig efter tolvslaget.
På lördagen efter att mina släktingar varit och firat mig åkte jag tillbaka till Delsbo för att sedan göra mig i ordning inför kvällens festligheter. Då var det svanbacken och JLT som gällde. Mycket rolig kväll. Trots huvudvärken är jag en rätt nöjd tjej idag.



En rätt oseriös bild från Idas sida. Men ack så underbara mina vänner är. Agnes räknas också, hon fattas dock på bilden.



Sen skulle jag visst knäppa ett hur-ser-jag-ut-kort. Den visade sig finnas kvar och även vara publicerad lite här var.

Kom igen

Jag hade en svacka där även mina tankar gällande det mesta fick ett spratt.
Nu sitter jag på skolan och vi slutade för en och en halv timme sedan. Jag försöker göra klart ett arbete som ska vara inlämnat imorgon. Tusen tecken och jag har redan tappat koncentrationen. Hur fan ska detta gå?

Det är lätt att ångra sig när det väl är gjort.

To be with you

Det var ingenting som kom till rätta igår, heller. Jag hade alldeles för höga förväntningar och nervositeten gjorde sig påmind i min tystnad.
Antingen eller. Det är aldrig enkelt, allra minst nu. Men jag försöker och jag gör det jag kan för att fatta rätt beslut så att jag slipper känna ågren resten av mitt liv.

Ikväll åker jag och kramas med min vän Sara.

I cant take it any longer

Jag har spenderat ännu en helg i Dellenbygden. En helg jag lämnar med en brännskadad tumme och några blåmärken mer. Och självfallet en väska med rökluktande kläder.

Jag var på väg hem från bussen och såg för första gången på länge hur stjärnorna fyllde himlen. Samtidigt som jag lyssnade på Bob Dylan och log över vad som kan komma till rätta imorgon. Jag vill så gärna.


En, för mig, produktiv dag

Jag gick ut med hunden och upp på affären för att handla åt moster. Nu har jag nyss skrivit och skickat in ännu en jobbansökan. Jag håller tummar och tår att jag får detta. Om en timme sitter jag på bussen på väg hem till Forsa för att gå upp och hämta min syster på dagis och sedan hålla henne sysselsatt till min mor kommer hem. Jag ska också hinna gå och lämna en till jobbansökan.
Jag ska se till att hinna tvätta mina kläder och städa mitt rum.

Det är vad jag kallar en produktiv dag.

Det kan vara nödvändigt när jag igår hade en mycket härlig dag med fina friggebor. Vi åkte och badade på badhuset, käkade fetmat och gick sedan på bio och skrattade så att det nästan gjorde ont i magen. Det räddade nog min vecka.

You cant jumt into tomorrow

Trots att det, som vanligt, varit något som fått mig att börjat tänka på verkligheten och det som får mig att må dåligt så hade jag det roligt i helgen. Jag umgicks med vänner som jag inte umgåtts med på månader och det kändes som att det aldrig varit på något annat sätt. Jag bad om ursäkt och kramades sams med en kär vän. Det är det bästa som hänt mig på länge.

Nu är jag i tillbaka i Delsbo efter en natt hemma i Forsa. Imorgon har jag planer med mina kära Friggebor. Det blir nog grymt.

Jag rivs ner av allt jag har att tänka på. Det är lättast när jag låter bli..


Dont stop

Igår blev tre lektioner till noll. Jag struntade i idrotten då kylan gjorde sig påmind redan på väg till bussen. Matematik, jag satt vid datorn istället och fick höra att jag tydligen var dum i huvudet och jag fick känna av det där jag försökt skjutit undan.
Istället för att sitta på skolan och vara svart under ögonen åkte jag ner på stan för att lägga över lite av tyngden på Sara och Helena. Dem är fina.

Jag åkte för att fira Marica. Cicci och Agnes kom dem med, så vi bestämde oss för att alla fyra skulle åka till Delsbo och sova. Sagt och gjort, nu är vi uppdaterade igen.

Efter ett meddelande där jag fick en ursäkt för att jag blev kallad dum i huvudet, och några timmar tjejsnack senare kunde jag nästan somna gott. Trots smärtan som kryper fram och blir mer och mer uppenbar.


Go work work

Jag sitter och försöker skriva någon form av CV. Jag måste ta tag i jobbsökandet om alla mina planer ska kunna fullföljas. Jag har hittills gjort bra ifrån mig och lyckats sökt fyra jobb. One more to go.

På måndag åker jag ner till Stockholm och kopplar av på Bosön med morgonsim och hotellfrukost. I fyra hela dagar. Jag ska också se till att hinna med att träffa mina vänner som bor eller befinner sig i Stockholm. Och självfallet mysa med underbaraste Jenny.

Jag har något att se fram emot.


RSS 2.0