e:na

Idag bjöd jag på blåbärspaj till kaffet å dom på mys å nyheter i mitt arbetar-och-toffel-liv.
 

loverboy

Imorse vaknade jag med en lättande känsla över att helgen är förbi. Och rätt trött kropp och psyke efter den mest slitsamma helgen på jobbet hittills.
Men rosorna i fönstret från min kärlek gör mig himla varm i kroppen. Precis som han gör.

Idag har vi bara njutit av varandras sällskap och tagit igen timmarna och dagarna utan varandra. Nu äre dags för Schulman show.. och lite sex visst. Haré!

Sedan sist

har jag varit ledig från jobbet i en vecka men vikarierat på ett annat. Haft finbesök av mina bästa E:n. Varit till tandläkaren och tagit min första (FEM) bedövning. Älskar att inte veta vad jag är mest rädd för. Tandläkaren eller sprutan.
Men höjdpunkten var nog ändå igår då jag fick hålla i min två timmar gamla brorson. Vilken magisk känsla och vad sjukt liten en människa kan vara. En rö-hårig liten lurv. Var svårt att känna minsta lilla obehag för barn i den stunden. Å tyst var han. Oj oj. Men får nog höra honom skrika snart och obehaget kommer tillbaka och allt är på sin plats. Men så länge kärar jag ner mig lite extra.

Nu ska jag tvätta. Det dock är ingen höjdpunkt.


gotta do

Har mest jobbat sedan jag skrev sist. Eller jag har faktiskt varit i hufvudenstaden med. Åkt karuseller för glatta livet å sånt.
Nu är jag hemma efter 11 timmars arbete. Helt okej slut i kroppen är ja. Men kan trösta mig med att första dagen på nytt vikariejobb gick vägen och ler lite åt framtideen.

Snart ska jag lägga mig och bre ut mig i sängen och hoppas att ja lyckas somna ensammen.

Puss å kärlek.

kär å sånt som vanligt

Har varit ledig från jobbet ikväll och likaså imorgon. Då passar en på att mysa.

Har världens absolut bästa pojkvän. Sinnes vad lycklig han gör mig.

tisdag snart jobba


RSS 2.0