Kan du vara någon annans

Vi kom dit i lagom tid, innan de sade stopp för att det var för mycket folk. Trängde oss i kön till öltältet, gick ensam för att det var för mycket folk för att hitta någon, hittade ett ledigt bord och satt och skrattade, försökte övertala alla att följa med till stan. Vallen, ja ungefär så var det. Blev impulsivt efterfest på Bockarna och fyllekäk på Statoil. Kom hem tidigt, somnade sent och var tacksam över att vara ledig på torsdagen.
I helgen har jag jobbat, men druckit öl och varit på krogen med bästa Pems ändå. Träffat fina Hasselabor och fyllekäkat på möljen med Oskar och David.
Vaknade i bilen hemma i Frigge, skyndade mig hem och sov de få timmarna innan jag skulle jobba. Värt.

Ikväll ska jag mysa med sambon och sova tidigt inför jobb imorgon.

Varma dagar och nätter

Det har hänt en del sedan sist. Jag har varit på Ljusbacken och lyssnat till bra musik, jobbat bakfull men ändå fått beröm. Jobbat, jobbat och jobbat. Spenderat helgen på årets stämma. Den var fin. Som den oftast är. Första dagen var jag lättirriterad, andra dagen var förfesten bäst och jag somnade innan det bar iväg, vaknade klockan 04 men åkte till stämman ändå. Somnade msyigt halv nio på morgonen. Trots de två halvdana dagarna så gjorde söndagen att stämman blev som den ska vara ändå. Drack vin på en filt innan vi bytta till tak efter en liten regnskur. Skrattade, kramades och var allmänt tacksam över det mesta. Åkte hem innan det blev ljust och åt varmkorv.

Idag har jag jobbat och fått reda på att jag är ledig imorgon. Nu ber jag för fint väder. Sedan blir det vallen och umgås med fina människor.

Hard work work

Blev väckt av jobbet igår som behövde mig där. Sliten och yrvaken satt jag på bussen tjugo minuter senare. Nästan tacksam över det slet jag på jobbet utan att känna en unst av bakfyllan jag med fasa förväntat mig infinna sig även då, efter en vecka av sena nätter. Tog på mig jobb hela veckan innan jag till helgen byter café till ett några mil längre in i skogen. Jag trivs.
Slutade en stund tidigare idag för att ta bussen hem igen och umgås med min syster alldeles själv. Åt lite middag, cyklade ner på byn och köpte glass och leksak. Nu har hon alldeles nyss somnat efter massa skratt och lek på grannens studsmatta. Första gången jag stod ut så många timmar i sträck. Räknade inte till tio en enda gång. 1-0 till mig.

Imorgon jobbar jag ensam med kocken för att sedan dricka öl i goda vänners lag och (förhoppningsvis) solen. Första Vallen för i år (någonsin för mig) och jag ska kramas. Eller bråka. Förhoppningsvis det förstnämda.
Det är som en ny ketchupflaska, man vet inte om det kommer ketchup på en gång eller bara någon tunn vätska. Önskar jag hade varit smart nog att ruska den innan jag öppnade. Det är smart att vara efterklok. Men att aldrig lära sig av det är bara oklokt.

Impuls


Fint helt enkelt

Jag är hemma och oskadd efter en vecka i Borlänge. Har varit den finaste veckan på så många olika vis.
Efter timmar av köande och bärande slog vi äntligen upp våra 11 tält på måndag efm, drack någon öl och skrattade in den första kvällen. Har sovit dåligt, vaknat tidigt av solen som hettat upp tältet, varit på donken nästan varje natt och fyllekäkat, impulsivt tatuerat mig,träffat massor av fina människor, svettats och varit äcklig, varit för full och somnat på en gräsmatta, sjungit till ukelelen och hittat på egna låtar, dansat halvt naken till Looptroop, dansat och njutit till Ziggys konsert, beundrats över Deadmau5 magiska ljusshow, saknat någon hemma i bygden och sett världens finaste Dylan och gråtit på grund av det tio gånger under loppet av 70 minuter. Den hittills finaste stunden i mitt liv.


Grym konsert med en Marley.


Finaste stunden.

RSS 2.0