kämpar

Tar alla krafter jag förmår mig komma åt. Försöker prata mig själv tillrätta och ett krig utlöser snabbt i mitt huvud. Det är svårt förklara för de som är villiga att agera stöttepelare. Svårt att släppa in det som utanför är så himla bra. Det är svårt när tiden inte räcker till. Till sådant som spelar roll och jag behöver. Vill överösa mina nära med kärlek. Men vill lika mycket kunna överösa mig själv med beröm och kärlek för något jag gjort bra. Men tiden räcker inte till. Räcker till varken eller. Räcker inte till att göra något bra. Eller överösa någon alls.

Det är så nära till att tiden ska räcka till till allt i världen.
Så jag kämpar.

blörgh

I veckan har jag spenderat några nätter i Forsa hos mammsen. Lika blir det i helgen. Gjort listan på saker att göra lite mindre. Men stressen är trots det lika. Kroppen strejkar mer eller mindre.
Trivs inte särskilt bra i soffan om nätterna. Inte heller att sova ensam. Saknar killen lite för mycket för vad som borde vara hälsosamt. På söndag åker jag bestämt hem. Kramas och sover gott.

Idag har jag förutom att fått goda nyheter på skolan hängt på stan med bästa pemso. Druckit kaffe, handlat lite och pratat om resan som sker om 11 dagar. Sinnes. Kommer bli en fin vecka i Turkiet.

två veckor

Det börjar kännas i hela kroppen nu att studenten snart är här. Kan inte för mitt liv förstå hur jag har satt mig själv i den här förbannade stressituationen. Det är så lätt att vara efterklok. Men svårt att få saker gjorda i största stress och magont över det. Extra tacksam över kärleken när det knyter sig i magen varje vaken minut.
Och extra tacksam över mamman som står ut med gråt och utbrott, tacksam över att hon inte ger sig när jag så gärna vill.
Byter tillbaka till pluggdatorn och försöker ha tålamod till att göra klart. Kämpar tills killen kommer hem. Då ska jag bara njuta av allt som är bra. Han.

Barcelona

Tidiga mornar och blåsor på fötterna. Tiotusentals människor och två lyriska svennar. Gratis öl och bara armar. Barcelona var helt fantastiskt. Precis som killen.

RSS 2.0