Calm down

Har haft en sjukt lugn helg. Igår var jag in till stan en snabbis för att göra några ärenden. Sedan har vi premiärgrillat för detta år. Idag tog jag en promenad ner till byn i det fantastiska vårvädret. Mer än så har jag inte rört mig i helgen. Skönt det med.
Nu sitter jag och laddar in lite musik i nyluren och efter det ska jag sätta mig med lite plugg innan sovdags.

Blir roliga inlägg när man gjort så mycket kul. Ehe.

Utan anledning

Det är okej att ha en dålig dag ibland.

Människor är konstiga

Lyckades försova mig imorse ändå. Hade en halvtimme på mig och man kan ju tycka att man ska prioritera något annat än att tvätta håret då. Men när jag inte rört det sedan i lördags var jag tvungen. Men det gick bra ändå och jag hann i tid till föreläsningen. Den var intressant och efter det åkte jag in till stan för att strosa lite med bästa Pemman.

Nu är jag lite hundvakt igen, gosen snarkar och sover. Allt är som det ska med andra ord.

Så fort hundägaren dykt upp ska jag börja plugga lite mer till provet imorgon. Håller tummarna att jag fortfarande är lika inspirerad till det efter att hon åkt.

Jag vill bara pussa alla människor i världen

Verkar som om jag behövde den där sjukan för att komma tillbaka in i mitt grymma flow jag hittade för någon månad sen. Återigen känns allt helt perfekt och jag blir så inspirerad av allt som kommer i min väg. Av mig själv till och med. Det är så himla kul! (Här skulle tio glada smileysar passa perfekt. Men, nej. Nej nej nej.)

Nu känner jag för att ha onsdag eftermiddag och en ledig datasal på skolan, ett par fungerande hörlurar och massa bra musik. Åh så bra det skulle vara. Men min säng, dataljudet och bra musik får duga i krig.

Fast när jag nyligen blev påmind om att vi skulle spendera förmiddagen imorgon på Forsa Folkhögskola kan jag skjuta lite liite på plugget och fortsätta spela lite gitarr istället. Till och med det går BRA idag.


Min skönhet. Vi börjar komma helt okej överens nu.

Gaygalan 2011

På grund av min okontinuerliga sömn de senaste dygnen var natten inte riktigt min att sova. Så jag passade på att kolla på Gaygalan så här tre dagar senare. Så jag kan väl, liksom många andra, komma med mina konstanterande efter galan.

Carina Berg var slående snygg! Ingen nyhet. Ändock.
Deras lilla gest för Mona Sahlin gjorde mig lite rörd (vore nog bäst om jag skyllde på sjukdomen osv osv här.)
Carina var rolig (som alltid) när hon skulle snacka lite med  Erik Saade.
Peter Jöback såg förvånansvärt bra ut med sin nya frilla. Hemskt stilig i långt hår och toffs må jag erkänna (och då är det ett stort steg för mig.)
Birgitta Ohlsson påminde mig om Från A till Ö denna afton. Kan inte riktigt sätta fingret på varför men det var den första tanken som slog mig.
Björn Ulvaeus tog lätt hem priset i kvällens snyggaste outfit. Han verkade även hemskt överväldigad och spänd över reslutatet i kategorin årets homo. "Ooooj...de va kul". Go Björn!
Ulrika Westerlund såg mest onöjd ut över att vära där.
Judit och Judit, ja, dom är ju bara helt underbara.
Men Babbsan fick ju iaf en fin present. En spanjor+man med rosa, stort hår=sant.

Mja. Det var väl det ungefär det. Undra hur fulla alla blev sedan.


Tänkte att en bild kunde liva upp inlägget lite, och vem om inte Björn kunde göra det bättre liksom.


Mysigt avslut och trevlig start

Skulle avsluta en fruktansvärt lugn helg med den första ridturen på några år. Mysigt var planen, men slutade dock i en ryggskada. Pricken över i:et fick jag magsjuka under natten och har sedan dess varit sängliggandes. Sjukanmälade mig på måndagen och likaså igår. Inte helt underbart. Hoppas jag tillfrisknat helt imorgon så att läkarna vill ta emot mig för att kolla upp ryggen.

Under dessa dagar har jag kollat på en serie med den absolut sämsta undertexten någonsin. Kan nästan ha varit mer smärtsamt att se än att ha magsjuka. Plus ryggskada.

Jag. Vill. Till. Skolan. Nu.

Hundvakt

Spenderade gårkvällen i stort sätt ensam, då både hunden och Marica sov. Om det är en lugn helg? Mja. Skulle man väl kunna säga. Nu är jag just hemkommen från fina mormorn, där vi varit sedan halv tio imorse. Tagit promenader med hundarna i kylan, druckit kaffe hos morbror och träffat den andra. Mysig dag. Med fina släkten.

Nu ligger hunden åter och sover efter en lekfull dag och jag passar på att vara still jag med innan hon börjar ösa igen. Gosen.

rösten


JAG GJORDE DET!!

Det må se litet ut för världen. Men fan så stort det är för mig.
Efter mutning från mamma (en tröja jag kollat in i flera veckor) och betänketid (två veckor av ångest) så var jag där. Höll (klämde det hårdaste jag kunde förmå mig att göra just då) Marica i handen, höjde rösten (visste inte att jag skrek, kom på mig själv på väg därifrån) åt läkarna, grät av rädsla under filten jag bad dem lägga över mina ögon, skrek av smärta (var bedövad men inbillade mig att det gjorde ondare än vad det gjorde), sen var det färdigt.

Innan såg jag ut ungefär så här. Fast blöt. Av gråt då. (Okejdå, jag var nog jävligt mycket fulare.)


Efteråt såg jag ut ungefär så här (efter att jag legat och hämtat andan och gråtit en skvätt till). Blöt där med. Men stolt så in-i-helvetee.


Nu är jag så här snygg på bröstet. Kan dock behöva hjälp med plåsterbytet (så jag håller mig helt från att svimma).


I faced my fear. Som fan. Dock facade jag inte sprutskräcken. Tackar gud för bedövningsplåster!!
Känns lite som att jag klarar vadfansomhelst nu. Fast nä.

Tack som fan för ditt moraliska stöd Skenan! (Ditt nya smeknamn från och med idag Marica)

Mitt mysrum

Kom över ett horn för någon vecka sedan som jag helt hade glömt bort. Men idag slog det mig och nu sitter den där på väggen. Jag är helt kär.








Planerad hemmahelg slutade på mest motsatta vis

Har haft den bästa helgen på länge trots saker som kunde skett annorlunda. En mysdag på sjön och i bastun med många fina vänner. Och en helbra helg slutade på bästa sett, i Hassela med bubbelbad och bastu. En hemskt mysig dag det med. Har inte så mycket mer än så att skriva faktiskt.


Lite suddig på spelkvällen med bästa flickorna under fredagen.

Hemskt mycket hej! Trevlig helg.


Looooooovee!

Hands up

Andra mys-onsdagen gick av stapeln igår. Vi gick till badhuset och simmade några längder, sedan satt vi i sköna stolar och åt frukt medan jag catchade upp lite med min morbror, bastu, lång dusch, sedan hem och äta kyckling med guacamole och fetaost. Färgade ögonbryn och fransar, fick sällskap av fina Cicci och njöt av Vänner. Somnade gott bredvid fina vännen mycket tidigare än väntat.

Snart åker jag dit igen.



Börja vänja av sig de målade brynen Dag 1.

DET ÄR EN SAGA I SIG


Sommaren är fulländad




Cause He Don't Know What I Feel For Him

Har haft så starka drömmar de senaste nätterna. Så pass att det är svårt att återgå till verkligheten när jag vaknar. Tar sådan lång tid innan jag förstår att det inte är som jag drömt. Läskigt ibland.

Pissmorgon

Ångerfylld.


wherefore art thou Romeo

Kan bli så glad ibland över att jag inte ägnar större delen av mina dagar att tänka på något som inte är längre. Hur jag istället kommer på mig själv att inte ha tänkt på det på hela dagen.
Och inte dagen innan det.

Idag kan jag också känna att jag var nervös helt i onödan inför imorse. Var bajsnödig på bussen helt i onödan med andra ord.
Däremot är jag lite nervös inför Dagen, även om det inte infinner sig förän om två veckor.

Kul att andra tjejer kallar sin bröllopsdag för Dagen med stort D, medan min är när jag ska ligga under kniven och gråta. Fast båda grejerna är ungefär lika hemska.

Myskväll

Sitter just nu i Maricas lägenhet, lite utmattad efter några längder på badhuset. Nu blir det förmodligen lite Vänner och kvällsmys med henne och Ida innan sängdags.

Skulle kännas helt okej om denna dag vore lite längre så morgondagen infunnit sig lite senare. Eller mycket. Kanske aldrig till och med. Nervositeten.


RSS 2.0