hej hopp

Julafton var fin och jag hann med att träffa i stort sett hela släkten. Avrundade dagen med vin i sängen med Emma, som jag inte träffat sedan hon flyttade ner till Göteborg i augusti. Det bästa på länge. Söndag sov jag bort hela dagen innan det var dags för jobb. Mycket folk och lagom stressigt. Gick över till Gossip efter jobbet och träffade grabbarna från Gnarp. Blev full. Sedan efterfest med arbetskolleger och chef där vi firade en kollega med champange och cigarrer i ett tomt Gossip. Strömavbrott och vindar som nästan blåste omkull mig på jakten efter hamburgare. Jobb igen dagen efter och det var tufft. Men det gick. Åkte sedan till bästa tjejen och sov där. Stan en sväng med henne idag och sedan jobb igen. Nu ligger vi hemma hos mig och laddar inför imorgon. Då ska jag på jobbet och äta med 15 vänner sedan ut. Förhoppningsvis blir det jävligt kul.

Världens tråkigaste inlägg från för stunden världens tråkigaste tjej.


hade jag av någon konstig anledning fotat mig själv nu hade det sett ut på ett ungefär så här.

(s)ju(k)lhelg i all ära

Har sedan jag kom hem från den hittills kortaste onsdags-dejten igår legat i soffan och tyckt synd om mig själv. Sovit svettats vaknat frysit svettats osvosv. Har kommit fram till att jag inte är en höjdare på att vara sjuk. Nästan som en man. Lite åt det där hållet att jag tror att jag ska dö vilken sekund som helst. Hur som. Jag har varvat täcket med zipperallen (årets mest välspenderade pengar!!) och varvat skräpiga tvprogram med första avsnittet av Californication säsong fem (lycka!!!!).

Imorgon tänkte jag vara frisk och inte se ut som en zombie på jobbet. Tackar gud för sena arbetstimmar just nu.
Men tänkte ändå försöka sova alldeles strax och hålla tummarna att jag inte drömmer om någon gammal man som kidnappar mig för att låtsas vara hans dotter. Eller att jag blir utsatt för diverse prover med stora sprutor i häktet.

Hat bra.

livet


onsdaH på en torsdaH

Igår blev jag tvungen att jobba vilket gjorde att min och E:nas onsdagsdejt blev inställd. Veckans höjdpunkt och jag var på jobbet istället. Kämpade på två pers med fullsatt resturang då vi egentligen är fem. Efter sex timmar satte jag mig nöjt på bussen hem efter att jag, och kollegan så klart, varit jävligt duktig och klarat kvällen utan några större problem. Imorse sov jag över, grovt, och kände ingen mening med att åka in. Så onsdagsdejten blev idag och veckan är räddad. Nypiercad å jävligt cool å så är jag också i skrivande stund. (att det är i örat har väl ändå ingen betydelse?!) Imorgon ska jag skriva prov (ååå längtar så jag spricker), sedan jobba å till sist men inte minst...dricka 33kroners vin å bli full med mina vänninor. Legendary. Kan bli kan bli.

Ifall Agne läser detta så skojar jag om fyllan och menar så klart att vi bara ska ta något glas vin och spela lite spel å så.



Four o´clock in the morning

Vintern är här på riktigt nu. Förutom minusgraderna. Men det är okej. Jag ser fram emot några kalla och vita månader för att kunna njuta extra mycket när sommaren kommer igen. Trots den inställningen kan jag inte låta bli att tänka tillbaka på sommaren som var. Hur jag saknar de sena kvällarna på balkongen med världens finaste sambo, eller att överhuvudtaget kunna använda mig av ordet sambo och lika bli kallad det. Hur jag saknar promenader i natten genom en främmande stad, där målet var att trängas bland främmande människor och känslan av att det kändes så mycket som hemma. Hur jag saknar att ligga på en gräsmatta och skratta åt dumma saker mina vänner säger, eller att sitta på uteserveringen vid stranden och beställa in vinflaskor tills de tar slut, att stanna kvar efter stängning och hela tiden ha saker att diskutera. Hur jag saknar att vakna svettig på morgonen och gå och svalka sig i en ännu allt för kall sjö, att inte ha någon handduk och vara tvungen att lufttorka, att gå barfota med skorna i händerna och gå sicksack på vägen för att unvdika stenar. Hur jag saknar att inte göra någonting alls men ändå känna mig som den mest lyckliga människan i världen.
Allt blir per automatik än mer fantastiskt på gröna gräsmattor, varma stränder och steniga vägar.

bästa livet

Har spenderat hela skoldagen med att låtsas vara sk(a)ådespelare ungefär lika mycket som jag lekt regissör. Gick...sådär. När jag kom hem förvånade jag mig själv med att först köpa (!!) en korsordstidning för att senare slå mig ner i soffan likt en tant med åtta katter som livspartner och försöka lösa dem. Sen förvånade jag mig ytterligare med att ta en liten joggingtur. Haha, ser konstigt och malplacerat ut i eget skrivet så här flera månader på latsidan.
Imorgon ska jag vara busy woman och har förutom skolan, städning hos morbror och solning med Marica, två (!??!?) träningspass inplanerade. Försöker tro lite gott om mig själv kvällen i ära och intalar mig själv att jag kommer genomföra dem (HAHAHA).

Nu ska jag _äntligen_ ge mig tid till att läsa min första bok på över ett halvår. Huruvida jag kommer att läsa ut den eller inte är ju en helt annan femma.

Kortfattat om lördagskvällen på Stömne.
Jag var tydligen så här glad med stor-tännan:

Anledning:


Fin lördag, som vanligt på Stömne, som innehöll både dans (halvkass, ändock), skratt, bästa vänner och ett trevligt samtal med en tjej från Tyskland. Ungefär så.


Sänk garden

Sov 13 timmar i natt. Det behövde jag. Uppenbarligen. Känns som ett helt okej underlag för två kommande jobbkvällar. Igår fick jag första skissen på min tatuering och den kommer bli så himla bra. Imorgon efter jobbet ska jag dricka öl och lyssna till livemusik.
Det mesta känns bra.

RSS 2.0