Follow Through

Den här helgen har varit fin på alla möjliga vis. Jobbet har gått riktigt bra trots lönehelg och mycket att göra. Jag har fått umgåtts med världens finaste människor. Hela helgen. Jag hyser så mycket kärlek till mina vänner att jag inte vet vart jag ska lägga allt. Och det är jag tacksam över.
Igår vaknade jag efter tre ringda alarm och blev positivt överraskad av vädret. Första snön och söndagen kändes om möjligt ännu bättre. Satte mig på bussen hem för att gå på julskyltning med mamman och systern. Åt frukost på stan och trängdes med jul-glada (eller sura ehe) människor.

catch a fire

Onsdag. Å underbara onsdag. Den bestod av bästis-häng. Först kaffe, julbulle, spel, skitsnack (så klart!) och second hand-kikning följt av solning med bästa E:na. Glá-magad ja kände mig. Sen åkte jag och drack öl och kikade på fotboll och lekte sambo med Marica igen. Fast i vardagsrummet. Slutade med en liten sentimentalfylla i sängen. Alltid lika mysigt och givande. Nästan så att vår balkong-känsla infann sig en sväng där på nattkröket.
Igår var jag sådär jävla bra igen. Sov över. Grovt. Men det verkar nästan vara anledningen till kreativiteten. Hursom, stannade kvar någon timme och gjorde klart några arbeten. Näven upp för mig.
Ikväll ska jag först jobba, och inte kolla på klockan förän någon säger att jag får sluta. Sen ut, okänd destination, och dricka öl i goda vänners lag.
Trevlig helg!

De är ene fine drömfångere ja har

Trots försovning och en trötthet från helvete visade det sig bli en bra dag idag. Skolmässigt. Var jävligt duktig och satt kvar och pluggade efter skolan till och med. In your face trötthets-jag. Sen fick jag, som vanligt i huset 8, gomiddag bestående av fläsk å pärer. Åt nio portioner för många men jag lever. Sen tänkte jag sätta mig ner och vara ännu mer jävligt bra och plugga matte. Ett tal. Sen så var det dags för utbrotts-Angelica att ta en paus. Den håller på än. Kommer göra hela natten.


Istället posar jag med blank-ansiktet..


Och vilar stor-näsan på stor-dosan med stor-snusen i.

Och så såg jag helt plötsligt hur obra jag hade tvättat ansiktet. Svartfläckene under ögene. Duger å söve i.
God natt och på återseende. Nästa gång ska jag vara ett mer normalare jag.

I saw ten thousand talkers whose tongues were all broken

Är jag där eller bara fiktiv av något jag inte förmår mig själv att förstå.

Idag är en bra dag trots dåligt med sömn i natt. Sitter för stunden kvar i skolan för att plugga och förbereda mig inför ett seminarium i slutet av veckan. Inte ens det känns särskilt tråkigt.

She cares, thats her problem

I natt ska jag sova i min egen säng. Ensam. För första gången på så länge att jag inte ens minns. Känns redan ensamt.
Har tidigare idag bjudit två vänner på middag, snackat om sådant vi missat, kollat på teve och skrattat och blivit trött.
Nu ska jag plugga. Eller sova. Jag har inte bestämt mig än. Imorgon ska jag iaf på skolan för första gången på två veckor. Sen jobba.

Vill vara klar.

RSS 2.0