africa must wake up

Helgen som var spenderades på kräftskiva hos mamman, följt av lyskväll hemma i bygden. Många nubbar (vi tackar för bakfyllan mamma..) och sena timmar.
För tillfället sitter vi och kollar på fotboll och dricker svagöl. Lagom vardagslyx.

I övrigt händer inte så mycket i livet. Förutom visat intresse för vikariat i skolkök är jag faktiskt jävligt arbetslös. Väldigt sugen på att testa något nytt, som kanske utesluter skrumpliga händer och ett ibland inte så äkta leende. Och körkortet är jag redo att börja med också. Så förhoppningsvis fyller jag på meritlistan inom kort.
 
Startade min egen dator för första gången sedan studenten, kom över camen och tyckte förmodligen att jag såg jävligt bra ut för stunden - resultat. Känns dock nu som att jag var intoxicated av okänd substans under tiden (har en förkärlek för ordet intoxicated av någon underlig anledning. Äntligen fick jag läge att utnyttja det. Helst hade jag sagt det högt för mig själv påföljande gånger, skulle dock bli konstig stämning bland fotbollsinsatta grabbar.)
 
Vet inte om jag känner av de två trehalvorna eller om jag bara fått tillbaka skrivgnistan. Förstnämda känns inte helt omöjligt. Så nu slutar jag svamla.

Haré!

 

goose

Idag avslutade jag en jobbvecka och är nu ledig i tre dagar innan säsongens sista helg är kommen. Det ska jag fira genom mys med världens finaste kille, sambo och vän. Känner mig fortfarande så löjligt nykär. Därför jag är lite löjlig.
Nu ska jag städa vår inte allt för fräscha lägga, som med jobb på sidan hamnar lite på en fjärde plats i prioriteringslistan. Men nu ska jag försöka agera lite hemmafru iaf. Håller tummarna för lite verkstad.
bild från båtresan till åland.

RSS 2.0