Another tomorrow

Har inte vaknat till liv riktigt efter helgen. Men för att sammanfatta på bästa och enklaste sätt så; fett. Även om minnet är lite suddigt så är det svårt att glömma djduons grymma uppträdande.
Gratis nattbuss hem och kort efterfest innan vi smög hem och sov. Gott, som vanligt.



Tillbaka till rutiner

Helg; öl, skratt, jobb, kramar och pussar. Fint avslut på sommarlovet. Idag började jag skolan på riktigt och jag var nära att börja gråta i Aulan när det slog mig att det är sista året nu. Studentkommittén, projektarbete, starta företag och längta till själva studenten och allt runtomkring. Det enda dåliga denna höst kommer förmodligen vara seperationen från världens finaste sambo och världens finaste lägenhet. Blev sju finafina månader.

Nu ser jag fram emot helgen och Rebecca&Fiona.

Natt & Dag

Emma kom och hämtade mig i torsdags efm. Vi grillade med hennes vänner och familj, satt framför brasan under filtar tills småtimmarna, pratade om världen, gjorde en dread på mig, drack sötvin som ingen utav oss gillade innan vi lade oss för två timmars sömn. Klockan halv sex på morgonen kramades vi hejdå innan hennes färd mot Göteborg tog start. Första lovet åker jag ner.
Jag sov två timmar till när jag kom hem, och sedan var det dags för dagens paddling. Skrattade för flera veckor, blev full och ramlade i vattnet, frös men skrattade ändå. Åkte sedan hem till mig bror och vilade, hjälpte honom att städa, blev bjuden på mat och sedan hyrde vi film och hade mysigaste syskon-kvällen.
Lördag och efter jobbet drack jag öl i goda vänners lag. Kramades och trivdes, blev för full och hann knappt somna innan klockan ringde för jobb igen. Min värsta bakfylla någonsin, men jag avrundade helgen med Bockarna ändå. Folktomt och alldeles perfekt mysigt. Några öl med fina människor samtidigt som vi lyssnade och njöt till Helenes fina stämma. Bra söndag och den slutade med en gråtande syster brevid mig i sängen.

Idag har jag gått min första dag i skolan efter sommaren. Det känns okej. Och helt ofattbart att jag bara har ett år kvar. Ett år. Två. Jävla. Terminer.

Yadayada slammel

Idag har jag vilat från allt vad kallas ansvar och spenderat dagen i stan med familjen. Strosat runt och myst i tankarna, käkat snabbmats-lunch och berömt systern efter första tandläkarbesöket. Bestämde bio-dejt med en vän och innan den begav sig satte jag mig omedvetet ned och pluggade. Ett noll till mig. Åt god middag innan vi åkte in till stan igen och kollade på sista Harry Potter, två väl spenderade timmar och 130 kronor.


Happ, nu gick jag just över på nionde dagen sedan sista hårtvätten. Men jag kan ändå låtsasle utan smink och knäppa kort på mig själv samtidigt. Nä, nu ska jag fortsätta kolla på Scrubs. Nattens höjdpunkt denna vecka.

irrvarv

Är hemma i Forsa för första gången på över en månad. Ledig från jobbet hela veckan, men plugg står på listan istället. Idag har jag läst och skrivit mig trött om franska revolutionen. Igår om bildanalyser. Ser fram emot fredagens födelsedagsfirande som kommer bestå av kanotpaddling, och att få jobba min näst sista dag på mitt fin fina jobb på lördag. Söndag gör jag sista spurten med matten innan det är dags på allvar på måndag då jag börjar skolan, en vecka tidigare än alla andra. Men det känns okej. Jag har min räddning.

Som ett renoveringsprojekt. Fast själsligt. Som att möta på ett hinder, en stöttepelare som blir problematisk att rasera. En stormvind som får plasten för fönstrena att blåsa iväg.

Wild spirit






RSS 2.0