Yes, to dance beneath the diamond sky with one hand waving free


The highway is for gamblers

Börjar bli riktigt förbannad på kroppen som aldrig helt vill återhämta sig. Som en man när jag är sjuk, döende och jävligt dryg. Som en kärring efteråt, pmsig och förbannad för att det inte riktigt vill ge med sig. Allt är som det ska.
Musklerna har även dom svikit mig lite efter fem dagar i liggande position. Så jag fortsätter med det, att ligga alltså, tills imorgon då jag hoppas jag är pigg nog att åka till skolan. Träffa människor och ha på mig skor.

Så nu ska jag ge mig faán på att skriva klart ett arbete så att jag utan dåligt samvete kan fortsätta läsa min dylan-bok. Herre.min.gud. Mannen alltså.

häftiga vardagen

Missbedömde tillfriskningen och rörde mig ute i den friska luften idag. Dumt val. Tog några värktabletter och slog ner mitt stora men rätt söta arsel i soffan igen. Har sedan kollat på skit-tv och hyrt en skit-film med mamman. Druckit två glas vin har jag faktiskt också gjort (sket blanka fa-an i vad bipacksedeln på mitt penicillin sa och va rebellisk å sånt). Blev varken bättre eller sämre. Ovanlig känsla de där alltså. Är nog riktigt sjuk. Uhu.

Juholt har avgått också, med den enda skillnaden att det blev officiellt och på riktigt. Försöker ha så få saker som möjligt att säga om det. Men det var ju rätt väntat. Han påstår att han ville. Jag synar bluffen och säger att det beror på påtryck från media och diverse kostym-människor.

Så himla intressant har min lördag varit. Tackar Juholt att den åtminstone var mer spännande än fredagskvällen.
Hahaha. åå livet.

fredag vare ja

Jag är sjuk och trött. Trött på det mesta egentligen hela tiden. Men blir nog mer påtagligt när febern ligger på.

Trevlig jävla helg.

vintern 10

Jag är nostalgisk och saknar Ljusbacken och Västerbrokören, de trevliga människorna och de mysiga lokalerna de så fint pyntat vid sidan om kylan. 
Bilderna är tagna på spelningen vi fick äran att närvara vid innan förra julen.

 

 

Foto: Mikael Johansson


peppar peppar

Efter jobbet i fredags gick jag ut och tog någon öl med vänner och kollegor. Lördag efter jobbet somnade jag innan jag ens hann klä av eller släcka lampor. Vaknade 17 timmar senare. Har tydligen varit dåligt med sömn under lovet. Igår började skolan igen och det gick så jä-ävla bra. Mötte upp bästa vännen på stan innan jag åkte hem och hon gick till sin första dag på jobbet. Känner mig mammig å stolt å sånt. Sen hade jag mest tur i världen och fick henne som sovsällkap under natten. Så idag blev ytterligare en jä-ävla bra dag i skolan trots försovning.
När jag kom hem efter skola å filminspelning (japp, jag har övat ytterligare på film- och skådespelskunskaperna) hängde jag lite till med vännen innan hon åkte på sin andra dag (kände mig nästan ännu mer mammig..) å jag satte mig för att plugga. Å hujedamig va jag pluggade.

Nu ska jag välförtjänt lägga mig och läsa.

jvm final

Har jobbat några timmar ikväll och nu ligger jag, liksom andra nätter den här veckan, och kollar på junior-vm. Finalen i natt och jag har druckit kingerpowwwer för att hålla mig vaken hela matchen. Andra halvlek nu å de e förjevla spännande. Blir nervös i stor-magen.

Men nu ska jag äta banan å snusa medan jag skiftar mellan att vara nervig å spänd etc etc. Dom är på hugget grabbsen.

Utan ett enda nyårslöfte

Jag jobbade på nyår, men trodde att jag skulle hinna fira tolvslaget med mina vänner (de få som var kvar i byn) ändå. Men på minuten stod jag utanför jobbet i väntan på skjutsen med dom i telefonen istället. Sade gott nytt år och fick vara lite delaktig i raketsmällningen iaf (liite ont i örat) innan jag kom dit en halvtimme senare. Det blev ett mysigt och ett väldigt långt nyårsfirande. Sov knappa timmarna innan det var dags för bakismat.

2011. Oj så många blandade känslor. De flesta så himla bra. Sambo-månaderna med världens bästa vän bla. Och så många saker jag lärt mig om mig själv och om andra. Året då jag förmodligen lärt känna flest människor. Året då jag kommit till insikt med vad jag slutat känna och på samma gång börjat. Börjar det nya året med att känna tacksamhet över vad jag lämnar med det föregående. Och tacksamhet över karaktärsdrag så som tålamod, humor och empati etc. Över att jag på riktigt lärt mig vad de innebär. Hos olika människor. Men mest att jag lärt mig vem som besitter dem och inte. Och vad dem gör för mig.

Jag hoppas alla får ett fint år. Men mest av allt hoppas jag att jorden inte går under.

RSS 2.0