Nyår -10

Här sitter jag och försöker stressa ned lite när jag egentligen inte behöver. Tänker på året som varit och funderar på hur jag ska kunna skriva en liten resumé.

Kom på att det räcker med: Det mest omtumlande året för mig hittills.

Ikväll firar jag in det nya året med först en middag på tu med Ida och sedan omringad av andra fina människor.


241210


På Tildes begäran pyntade vi med Kitty.



Hemmet var julmysigt..

Och ölen dracks i vinglas.


Det var mycket som en jul ska vara på samma gång som den inte var det.


God jävla jul då

Så var julafton över. Jag välkomnar lördagen med varma kramar och en fin egen Ibanez som jag ska spela skiten ur samtidigt som JAG SKA njuta av detta jävla lov.


Frusna tår och fantis

Jaha. Det är alltså julafton nu. Känner mig varken förväntansfull eller särskilt glad. Ingen julkänsla verkar vilja infinna sig öht detta år. Det enda som påminner mig om att det är jul, är granen och doften av julskinka.

Hur som helst, så hade jag en fantastisk början på lovet. Onsdagskvällen spenderades nämligen i Delsbo på Ljusbacken. Där vi skulle göra nytta och hade turen att omedvetet blanda det med nöje. Vi har nu tillräckligt med material för vårat repotage som vi planerat ska bli så bra. Jag är även en musikerfarenhet rikare. Hade dock önskat att vi kunde stanna kvar och avnjuta god musik lite längre. Men är mer än nöjd ändå.
Så trots frusna fötter och dåligt klädd gick det bra och med gästerna kom värmen.

Det blev en otroligt härlig kväll.



Bjuder på en av de sämre bilderna innan vi fått iordning på hela grejen.

Tidsfördriv

Kan efter natten som varit konstatera att jag aldrig i mitt liv kommer klaga på att jag aldrig blir sjuk. Någonsin igen. Är bara sjukt tacksam över att jag går igenom detta max två gånger per år. Peppar peppar.

Eftersom att jag har haft det så fruktansvärt långtråkigt idag så tröstade jag mig själv med lite nätshopping kvällen i ära. Kan bli farligt om jag inte somnar snart.

Min dvd valde också att lägga av idag. Känns jävligt tungt. På riktigt. Vet inte hur jag kommer klara en period utan Vänner. Mja. Abstinensen har redan infunnit sig. Det känns liksom helt plötsligt tio gånger värre att vara sjuk.
Är öppen för alla förslag om nya tidsfördriv, som inte innefattar någon som helst ansträngning, såklart.

Jag får aldrig nog





Var är du, jävlarinamma?

Finns det någon handbok om hur man blir lite mer ambitiös, och orkar lite mer?

I så fall önskar jag mig ett exemplar i julklapp.

Sex veckor

Det går framåt. Inte fort. Men säkert. Jag gör framsteg varje vaken sekund. Inga mirakulära sådana. Men ändå. Samtidigt som jag jobbar med mig själv uppenbarar sig saker och ting för mig hela tiden. Hur människor inte alls är lika mån om saker som jag tidigare trott. Hur blind jag låtit mig vara så himla länge.

Fortfarande så många saker som är oklara. Men så många mer som jag förstår.

Underneath The Stars










If You Were Here

Tisdagar brukar sällan vara någon favorit hos mig. Men idag var det nog tamigfan det. De lektioner som vanligtvis brukar vara de segaste var helt plötsligt roliga idag. Efter skolan tog jag och Sanna en promenad ner på stan för att sätta oss på ett fik, som jag av någon anledning helt missat, för att plugga lite historia. Skulle nog säga att det var första gången jag fick så där mycket gjort. Efter någon timme där satte vi oss och åt lite onyttig middag samtidigt som vi brainstormade lite ideér till Zappa. Imorgon kommer lunchen gå åt att ringa samtal och skriva mejl.
Det kommer bli så bra!

Imorgon kommer en egentligen 9-12 dag bli en 8-16 dag. Ambitiöst.

När man kommer till ett vägskäl, är det alltid så att det känns svårast att välja den väg som man vet är rätt?

I Just Don´t Know What To Do With Myself

17 år, en lätt störningssjukdom och en rätt söt näsa. Intresserad? Någon? Inte? Okej.



Jag kan le fint också. Fortfarande inte? Nä. Okej. E. He.



Ber om ursäkt. Men gårdagens känslo-jag var visst spårlöst försvunnen när jag vaknade imorse. Idag visade jag mig vara en aning efterbliven och kanske lite, liite för oseriös. Kan också lida lite med Niklas som kommer att få stå ut med den inte så charmerande sidan hela dagen.

Trevlig lördag!

When The Stars Go Blue

Samtidigt som jag kollar på Idol med modern och försöker låta bli godispåsen har jag ett litet musik-maraton med mig själv under pauserna. Väldigt intressant en fredagkväll för mig nu för tiden. Min annars så banala musiksmak börjar arta sig och jag skulle nog inte längre lägga mig i facket för de med dålig musiksmak. Nepp.

Ja. Det var nog kvällens enda observation. Förutom att jag varit slående känslig denna afton (Ja, mer än vanligt). Eller är det okej att få en snart-börjar-jag-storböla-attack då man ser någon sjunga? Mja. Nej. Okej. Får ta det lite lugnt med att träffa människor i helgen, alltså.

RSS 2.0