Countdown

Nu sitter jag hos min så ofta kallade sambo och har precis agerat frisör åt henne. Tänkte sätta mig ner och ta det lite lugnt nu men istället skäller hon på mig från badrummet att jag måste städa min garderob. Vet inte riktigt varför, men det känns som att jag lever med mamman trots att hon är fyra mil bort. Å andra sidan är det väl kanske bra att någon håller reda på mig här också. På samma sätt som hon håller ihop mig många gånger.

Snart är det helg igen. Och anledningen till att jag inte gjort ett master-inlägg om föregående helg är för att jag minns den lika väl som ni ungefär. Nej. Okej. Där tog jag väl kanske i lite. Men den var väl inte så mycket mer innehållsrik än is, brasa, kall korv, bad och rökigt barhäng. Hemskt kul visserligen men någon bättre förklaringen än så där finns det väl inte.




insp2




Dagens bästa:


18

Tack och lov för att födelsedagshelgen är över. Nu ska jag försöka komma tillbaka till verkligheten.

Dagen-innan-förfest

Grabbkväll ikväll då. Skönt dä å.




Jolene jolene jolene jooooleeehene

Ungefär så här road är jag nu i väntan på att Niklas ska komma. Och på att få mat. Maaaat nu. Vill jag ha.




Visste inte att jag kunde få sådana där ilske-rynkor. Eller ledsen. Bitch? Nä, coolast att kalla dom för ilske-rynkor.

Nä ni. Nu ska jag fortsätta beundra mig själv i camen. Jaha, nu började jag helt plötsligt tänka på blonda lockar. Jaja jag fortsätter väl med det istället då.


Skrämmande natt

Efter sju timmar på skolan där jag egentligen varit någon helt annanstans tog jag en promenad ner på stan och mötte upp finaste Fian för kaffe och ta-igen-missad-tid-prat. Mysigaste eftermiddagen. Var trots trötthet glad i kroppen när jag sedan satte mig på bussen till Delsbo. Å, underbara vän!
Nu har jag precis kommit till lägenheten igen och det är då tänkt att jag ska lyckas somna i natt trots att jag sover ensam. Kan väl vara bra övning tills jag skaffar egen lya. Känns dock jävligt läskigt.

Nu ska jag titta på Vänner och fortsätta längta efter Marica som kommer hem snygg och solbränd om fyra dagar. Synd om henne.


15 mars

Nu drar jag till skolan efter 10 dagars ledighet. Träffa efterlängtade Fian när jag slutat. Fint väder. 5 dagar kvar. Är en bra dag idag helt enkelt.


inspmappen




Lev

Slapp sova ensam i lördags, och alla nätter efter det fram tills idag. I måndags käkade jag middag med mina fina flickor, drack lite vin och spelade spel. Igår klev jag upp tidigt för att ta bussen till frigge, åt mysfrukost och hade klädångest innan jag och bästa pemman åkte till Sundsvall. Var där hela dagen och spenderade sedan kvällen med pemman och Ida med spel och prat. Upp tidigt idag igen för att följa med Marica till sjukhuset. Det blev operation och vi blev där i nio timmar. Jag kan även efter dagen konstatera att jag är det sämsta sällskapet någonsin när det kommer till sjukhus. Tur att hennes mor var där och kunde hjälpa mig att inte svimma och spy. Ehe.


Världens bästa Emmy får liva upp inlägget lite!

Jag är kär i den fulaste flickan i världen

Var redo att ta lördagen med storm en timme innan jobbet som barnvakt var över. Men här ligger jag, har haft den hittills sämsta kvällen detta år tror jag. Utan att ha en jävla aning om varför. Jag kämmer mig tom, stum och bara så himla obrydd. Inte ledsen, glad, arg eller lycklig. Bara tom.

Blörgh på den här kvällen. Hoppas skjuts ordnar sig så att jag slipper sova ensam iaf. Bara tanken känns fruktansvärt skrämmande.

They took mine to give to you

Ändrade planer, jag fick skjuts hem så nu sitter jag i min säng lite mör i kroppen efter fem timmars stående. Det flöt tack gode gud på hela kvällen och jag blev inte irriterad lika mycket som jag förväntat mig. Inte så pass att jag inte kunde vara trevlig tillbaka mot dom som faktiskt var trevlig mot mig.

Nu ska jag sova, åh gud så gott jag ska sova. I min sköna säng (känns väldigt påtagligt just precis ikväll).


Fresh nattbild.

1,2,3,4,5,6...

Har spenderat de tre sista dagarna med den nyblivne 18åringen. Ätit tårta. Tagit långpromenad. Ätit kakor. Tagit långpromenad. Ätit lite tårta till och skrattat en massa med finaste vännerna. Druckit kaffe och sedan hängt lite på stan.
Nu försöker jag förbereda mig för jobb på August ikväll. Har sett fram emot det tills ungefär nyss. Vet inte hur jag tänkte när fulla människor+nykter jag= irriterad och otrevlig jag. Men förhoppningsvis ska det flyta på.
Sover i stan i natt och hoppas att jag är på bättre humör imorgon så jag får reta upp någon stackare som jobbar i garderoben då.

Då jag fick en ny mobil förra helgen ville jag knäppa kort för att visa hur grym telefon jag numer äger. Gick, sådär..



Det här ska iaf föreställa två bilder på en tredjedel av gänget som kom för att äta min goda kaka och för att gratta Marica på födelsedagen. Det är ett under att jag inte har träningsverk i kinderna, för OM jag skrattade. Fina fina vänner.

Nu ska jag återgå till det jag gjorde nyss. Ingenting.

Mi Amigo

Idag känns allt bara så jävla bra. Sista veckan innan lov. Igår köpte jag biljett till Peace & Love. Imorgon åker jag och för-firar bästa tjejen som blir 18 år på torsdag. Idag ska jag gå och lämna CV på alla ställen jag går förbi. Nu sitter jag och gör en playlist a la P&L 2011. På fredag jobbar jag och sen har jag ett 10 dagar långt lov som jag ska njuta som fan av.

Mysigt liv jag har ja. Finaste vännerna med.



Tror att det är första året jag inte saknar en sommar utan bara längtar efter den som kommer. Åh så jag längtar!

RSS 2.0