if u just love me now, I`ll love u twice

Har varit barnvakt åt systern ikväll och med Marica som sällskap. Eller egentligen är det tvärtom. Hon somnade bredvid systern framför en barnfilm i hennes leksaksfyllda rum för flera timmar sedan. Jag hade beslutsångest över var jag skulle spendera natten. Alltså i vilket rum och i vems säng. Det självklara borde väl vara mitt och min, men där har jag inte spenderat en natt sedan jag blev sambo i Delsbo. Förutom studenten då guben gjorde mig sällskap. Ikväll blev det lillebrors (gamla?) rum. Vägg i vägg med flickorna och i samma del av huset som resterade sovrum. Känns lite tryggare även om det knyter sig lite i magen för att sova ensam. Eller kanske mest utan min andra halva.

Känner mig som ett barn igen och stelnar till av minsta ljud jag hör utanför (okej, som ett barn = innan jag hade någon att dela säng med varje natt.) Vågar inte se ut mot hallen utifall det skulle stå någon där, men vågar heller inte stänga dörren. Ha. Överskattar min vuxna sida allt som oftast.

Nu ska jag försöka sova.. Kollade just under sängen. Där ligger en uppblåsbar krokodil. Fötterna sticker ut lite grann. Ska försöka komma ihåg det när jag ska stiga upp ur sängen imorgon. Eller i natt för toabesök.

Ska ALDRIG mer klaga på vår lilla säng hemma eller önska att Robin sover på soffan så att jag får sära på benen när jag ska sova. (haha. Nej, faktiskt för trött för att engagera mig i att tänka hur den där meningen skulle kunna se ut på annat vis.)

onsdag

 

min älskade familj


kärlek å kärlek

Idag fick jag ett ryck och möblerade om våran lilla lya så gott som det går. Det blev way much bättre än innan. Sedan har jag ÄNTLIGEN träffat mina fina E:n, tre timmar med kaffe och skitsnack på en pizzeria i byn. Dom är så himla fina och gör mig så jävla varm i lill-hjärtat.Tack för att ni finns och är bäst!
 


När jag kom hem har min finaste bästa sambo och pojkvän tänt ljus och städat det som var kvar. Så nu sitter vi och myser och bara är kära. Känner fortfarande att jag är nykär efter ett halvår som par och sambo. Han är ju helt fantastisk, min fina kille!
 

juletideeer

Det är alltså (enligt mig) snart julafton. Visserligen tycker jag min 20:e födelsedag också snart infinner sig även om det är halva året kvar tills dess. Fast inte riktigt. Därför känns det jävla nära ändå. Hursom, så är min önskelista till jul lång. Och jävligt dyr. Tretar redan på guben och försöker med lite ångest-strategier för att få honom att inte köpa något utanför listan (kanske tom börja spara lite. Kör samma taktik med mamman så lugna.)
 
Helst av allt vill jag ha en Iphone 5. Men kan nöja mig med 4s:en....... hehe blir såklart JÄTTEGLAD över den med.mamma.
 
Men sen vill jag också ha en fjällräven dunjacka och en första vinter inte frysa ihjäl i dåligt jack-köp. Ett par knallgula Vans. En bra symaskin som aldrig i hela hens liv ska krångla för mig och som är lätthanterlig. Pengar till mina framtida tatueringar vill jag också ha. Och ett par gummistövlar, men ENDAST av märket Hunter. Säkert bara för att de är dyra. Men så äre. Och så vill jag jäättegärna ha en såndär kofta till min (egentligen mammas) delsbodräkt. Har dock hört att den kostar flera tusen och att det är flera års väntetid på att få en sydd. Så den kan jag faktiskt klara mig utan... Detta år.
 
Nästan varje dag sitter jag för mig själv och funderar över att jag ska sluta se lycka i materiella ting. Å så slutar jag med det. I ungefär max en timme tills jag ser en snygg tröja som får mig att tänka hur varm i hjärtat jag skulle bli av att bära den. Sen tänker jag att kläder faktiskt är ett stort intresse och kommer överens med mig själv i hjärnan att jag får bli glad å lycklig över kläder. Thats it. Sen får det räcka med kärlek till saker som försvinner eller nöts ut, som inte är värt samma sak som familj, vänner och erfarenheter. Sen så ser jag någons Instagrambild på fejjan och vill över allt i världen ha en egen Iphone så att jag kan knäppa kort på mig själv och göra mig själv snyggare genom effekter. Utan att låna någon annans lur.
 
Därför ger jag upp dessa tankar om ett liv där jag inte ser värde i materiella ting, där jag kan bo hurfansomhelst och se ut hurfansomhelst (nog för att jag kan se kackig ut men de e fint). Så nu försonas jag med tanken på att jag föralltid kommer slösa pengar på saker som med tiden kommer att sluta betyda något, gå sönder eller bara försvinna (å det utan att jag kanske bryr mig.)
 
Och med det här, också, jävligt långa och onödiga inlägg sammanfattar jag det hela med att jag lätt förälskar mig i saker och vill ha massa julklappar i år!
Fick just i denna stund telefonen påfylld av världens finaste mamma, utan att ens be om det. Så. Då fick man lite dåligt samvete över julklappskraven årå. Tack. I dubbel mening.
 
Tur jag ska få jobba i helgen så jag slipper ta ut min väldigt fria tid på att skriva skit här.

dosjävel

För några dagar sedan valde vår kära boxer-dosa att helt plötsligt, och utan anledning, ta sitt liv. Mest ledsen, eller förbannad, över detta är mest jag och sambon och inte hens egen lilla family i form av tvdosan.
Den var fast på kanal fyra. Men efter otaliga utbrott på skitprogram som Dallas, repriser på programhiten X-factor (vet inte om det är med c och därav lite internationellt eller bara helt svenskt och med k, skitsamma) så kom vi på att man ju faktiskt utan boxer ska ha 1,2,4,6:an och Kunskapskanalen. Lycka.
Denna sjukliga morgon har jag dock svårt att bestämma mig mellan Holby City och Stargate Attlantics (eller vad i helvete det heter). Eller såklart reklamer på de resterande reklamerna.

Vad jag med detta onödigt långa och beskrivande inlägg, eller onödigt öht, är tips på vad vi kan ersätta vår dosa med? Universaldosa säger endel, endel att de bara fungerar till TV:n och liknande och inte boxer. Ta med den döda och tvinga dom att ge mig en ny jävel som inte tänker lämna oss i närmsta taget?

Jag vill se South Park och Project Runway. Come on!

Nu kom gubben hem och han är nog minst ledsen då detta, enligt honom, är en utmärkt ursäkt till att spela dåliga TV-spel. Nej gullet, jag gillar det inte.

lördag

Jag är för lycklig. En påminnelse när saker känns tvärtom.

13.09

Idag är det fyra år sedan min bästa Robin lämnade jorden. Att jag är lycklig nu påverkar inte det minsta hur mycket jag tänker på honom eller tvärtom. snarare att jag tänker på honom mer och vill ha honom delaktig i det fina jag har nu. Att min gamla Robin ska få träffa den nya och glädjas över det som gör mig lycklig. Att se honom lycklig för något jag vet att han med tiden hade funnit. min fina.

jag försonades med tanken på att han är borta för länge sedan. Men det kommer aldrig hindra mig från att sakna honom. Eller acceptera världens orättvisor och saker som kan gå snett.

Jag minns honom precis som han var och det kommer jag kunna leva på i resten av mitt liv. Det känns som en trygghet att ta till när något känna tungt.

Men jag hoppas för mitt liv att var han än är att han har det helt fantastiskt där. Min allra finaste lilla vän. Hade du varit i livet hade jag retat dig för att du börjar bli gammal (även om det inte är sant.)

All kärlek. Peace.

bättre sent än aldrig - Turkey

En salig blandning av bilder sedan Turkiet. Gratis resa upp till Alanyas stolthet uppe på berget med utsikt över hela staden. Finmiddag på Alex resturang. Trotsa bakfyllan och göra sig redo för en dag på stranden. Hotellets helt underbara mat (som vi åt oss stinna av nästan varenda dag.) Somna på hotellets tak. Världens mest fantastiska båtresa över en dag. Posera framför kameran för att sedan få betala alldeles för mycket för att få bilderna. Dåliga skämt av resturangpersonal som fick iaf mig att skratta mig pissnödig. Öldrickning framför EM-match, omringade av Ukrainafans. Men framförallt kvalitetstid med världens bästa pemman. 
 





 
   
 

kurerar

Efter en snabb visit på marknaden igår åkte vi hem och förberedde oss för en helg i sjukans tecken. Äter alvedon och senova. Går runt i mormortrosor och tycker att det känns helt fantastiskt. Alltså jag och inte Robin.
 
känns inte bara tråkigt att vara tvungen att  sitta hemma en helg. 

RSS 2.0