spanien

Lagom när snön faller är resan till Barcelona med min fina kille bokad. Om exakt två veckor idag är vi på väg. Det ska bli skönt att komma iväg en sväng även om det inte gäller så många dagar. Och ikväll har jag planer på att fira guld. Nu måste jag springa på sista lektionen för dagen.

Haré.

fortfarande livet

Gårdagen var planerad att bli lugn och mysig men slutade med anklagelser som gjorde mig så trött och leds att jag gick och la mig tidigt. Idag har jag varit i Bollnäs och kollat på när min man spelat fotboll. Det var kallt ute men det var skönt att ha något annat att tänka på. Efter att vi kommit hem har vi ätit finmiddag å bara myst. Resten av kvällen, eller natten, fortsätter i samma anda.
-
Det känns ungefär som en jävligt hård käftsmäll. En oförtjänad denna gång.

livet som sagt

Blev inringd på jobb i torsdags. Natten fick jag sova själv och det gör jag inte så himla jättegärna om. Långfredag sov jag länge innan jag mötte upp grabbarna för att vandra vidare till fest. Ölen tog inte så jag gav upp och var sällskap åt chauffören resten av kvällen. Idag har jag sovit, kollat fotboll å sovit lite till. Nu sitter jag, emil och robin och spelar fifa, dricker någon öl och bara tar det lugnt. Känner att jag inte för något i världen spenderat lördagen  på nåhot annat vis.
Nu äre jussum så att ja tänkte skita i datorn, komma över förlusterna i spelet, ta nån revansh och bara njuta av alla känslor som sprudlar i stor-kröppa me. Det är fint å vara kär å samtidigt ha världens grymmaste vänner osv osv.

RSS 2.0