The Union Forever

Trots ändringar med middag i lördags blev den en succe hos gästerna. Förutom en promenad till kiosken spenderade vi resten av kvällen i mitt rum. Med skratt, prat och tatueringsskisser.

Nu tar jag nya tag för att lyckas prestera i skolväg denna vecka.


261110

Började helgen med en skoldag som slutade på bästa sätt trots att hela dagen varit jobbig och jag i psykisk obalans. Men mitt ostadiga humör ändrades då jag fick veta resultatet på proven jag skrev i Småföretagande A igår. Har aldrig varit lyckligare över ett vg. Nu är den kursen klar och jag är så stolt över att jag avslutar den med ett betyg.

Tredje helgen i rad som jag spenderar i hemmet. Ikväll står studier på schemat och imorgon bjuder jag på mat.

Kommer le mig trött i helgen. Det känner jag. Firar nu med en chokladkaka. Det är jag värd.

Hejja!

Fick helt plötsligt något mer än min födelsedag att längta till när Mars månad tar sin plats.

En Kling och en Bergh - ett nytt magasin.

studio 2.0

Jag och Agnes hade i uppgift att knäppa en redaktionsbild på mig då jag missade då de andra gjorde det. Som vanligt fastnade vi i studion och knäppte 200 oseriösa bilder istället.




Oredigerat och inte så fint. Ändock. Vi skrattat åtminstone både under tiden och åt bilderna.

Anything For My Baby








Lev Som En Gris Dö Som En Hund

Spenderade stor del av gårdagen på skolan. Nästan hela. Kom hem efter nio och var glad över att kunna lägga mig i sängen. Tänkte spendera denna kväll på samma sätt. Om 50 minuter börjar niorna rulla in på skolan och det är dags att vara tillgänglig för information. Namnskylten är på och magen är mätt efter middag på skolan.

Hej hej.

Two Sides Of The Coin

Gårdagen ägnades inte åt studier lika mycket som jag hade planerat. Istället stod jag halva dagen i köket och förberedde middagen. Lagade den, samt efterätt och njöt av att spendera dagen och kvällen med familjen. Somnade tidigt och nu har jag just avnjutit en god, också den tillagad av moi, lunch med min mor.
Hann också med en, hör och häpna, löparrunda lagom innan snön började falla igen.

Hujedamig vilken bra dotter jag varit i helgen. Och vilket bra jag jag har varit.

The answer my friend

Började min helg med att umgås med Niklas. Vi hade planerat att hyra film. Men då systemet tydligen varit nere sedan eftermiddagen fick vi improvisera och se en film som fanns i hemmet. Vi åt chips, drack julmust, skrattade och slog vad. När andra filmen var slut fick jag en massage jag vunnit på vadslagning. Inte helt fel.

Idag är jag trött. På grund av för lite sömn och anklagelser. Men ska ägna dagen åt studier och kanske, efter övertalning, åka och hälsa på lite släkt.



Idag är jag nostalgisk. Ungefär lika mycket som jag på bilden ovan var. Gry gjorde en suverän spellista och idag går den på repeat.

Birthdays

Fyra lika siffror. Flera födelsedagar.

Även din Johan. Idag skulle du firat din 21:a födelsedag om du fortfarande var med oss.

Tänker på dig.

Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Hade en förvånansvärt bra dag på skolan idag. Log lite för mig själv redan på väg in. Redo.
Har en inte så mycket längre dag imorgon som jag avslutar med ett besök hos skomakarn och sedan ett möte. Är även rätt tacksam över att kunna se fram emot mötet. För två veckor sedan gjorde jag inte det.

Hoppas kunna känna samma känsla imorgon när dagen är över.

Så trivsamt.

Skulle ganska lätt kunna påstå att Stockholm är den finaste platsen jag hittills sett. Jag vänjer mig vid stressen. Efter ett tag börjar jag till och med tycka om den. Hur det är sådan skillnad mellan staden och ön. Hur lugnet infinner sig så fort jag åkt över bron. Bosön är fint. Som finast blir det när jag sällskapar världens bästa människor. Så tacksam jag är över erat stöd!

Hade sex helt underbara dagar i Stockholm. Promenad runt ön, hotellfrukost, morgon-och kvällssim, finaste sällskapet. Jag var inne i stan så mycket att jag till och med kan skryta lite om att jag skulle klara av att åka tunnelbanan själv. Lätt.

Skulle dock också kunna säga att jag lever i min resväska now days. Lite tungt även om jag den senaste tiden bara varit nära finaste vännen.

RSS 2.0